Apple iPhone 6/6S/7 Anti Blue Light lasisuojakalvo

Apple iPhone 6/6S/7 Anti Blue Light lasisuojakalvo

 

16,90

Erittäin hyvän suojan antava lasinen Anti Blue Light Tempered Glass näytön suojakalvo Apple iPhone 6, 6S ja 7 puhelimeen. Suojaa puhelimesi näyttö vielä, kun se on ehjä.

Määrä:

Tuotekuvaus

Apple iPhone 6/6S/7 Anti Blue Light lasisuojakalvo

Tempered Glass näytön suojakalvo on valmistettu oikeasta lasista. Se antaa puhelimen näytölle erinomaisen suojan kolhuja, iskuja ja teräviä esineitä vastaan. Lasisuojakalvo tuntuu myös samalta kuin puhelimen oikea näyttö, eli käyttökokemus ei kärsi näytönsuojan käytön seurauksena.

Anti Blue Light eli silmille haitallisen sinisen valon sekä UV säteilyn estävä suojakalvo on erinomainen valinta sinulle joka käytät paljon älypuhelinta ja haluat suojata silmiäsi näiltä vaaroilta. Kalvon perusajatus on sen rakenteessa olevassa kalvossa, joka estää haitallisen sinisen valon sekä UV säteilyn läpäisyn kalvon rakenteen läpi. Sininen valo aiheuttaa tutkitusti silmien ärsytystä, silmien kuivumista, univaikeuksia sekä haittavaikutuksia iholle. Aallonpituus vaihtuu sinisestä violettiin välillä 380 – 495 nm, jossa haitallinen sininen valo on voimakkaimmillaan välillä 380 – 430 nm.

Tämä suojakalvo on valmistettu kemiallisesti vahvistetusta lasista ja pinnoitettu oleophobisella pinnoitteella sekä suojaavalla kalvorakenteella. Oleophobinen pinnoite estää sormenjälkien muodostumista kalvon pintaan sekä helpottaa rasvajälkien pyyhkimistä pois näytön pinnalta. Kovan terävän iskun seurauksena lasikalvoon voi tulla halkeamia, aivan kuin oikeaan lasiin. Kuitenkin suojaava kalvorakenne pitää haljenneen suojalasin kasassa ja suojaa näytön vaurioilta, eikä siitä irtoa vaarallisia lasin siruja samoin kuin normaalista lasista. Jos lasikalvo halkeaa käytössä, niin suosittelemme vaihtamaan kalvon uuteen. Tämä suojakalvo ei suojaa täysin puhelimen reunoja, joten suosittelemme käyttämään suojakalvon kanssa sopivaa suojakuorta tai suojakoteloa.

 • Valmistettu oikeasta lasista, jossa kova pinnoite
 • huomaamaton näytöllä, paksuus vain 0.3 mm
 • pinnoitteen tuntuma kuin oikealla näytöllä
 • oleophobinen pinnoite estää sormenjälkien muodostumista
 • kalvorakenne estää lasin murskaantumisen rikkoutuessa
 • staattisesti kiinnittyvä puhelimen näyttöön
 • helppo poistaa ja vaihtaa
 • huomaamaton ja tehokas suoja älypuhelimelle.

Huomaathan että mahdollisesti kuvasta poiketen suojalasissa kameran kohdalla ei yleensä ole aukkoa, vaan aukko on sen sijaan lasissa sensoreiden kohdalla (esim. etäisyysmittari). Tämä voi aiheuttaa hämmennystä kun sovittelee lasia näyttöön, mutta koska lasi on suoraan katsottuna täysin läpinäkyvä, niin laitteesi etukamera ottaa yhtä hyviä kuvia edestä kuin aiemminkin.

Pakkauksen sisältö

 • Tempered Glass suojakalvon
 • puhdistusliinan
 • postitetaan myyntipakkauksessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Apple iPhone 6/6S/7 Anti Blue Light lasisuojakalvo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *